Maqedoni

Valon Bela: Pirdhuni të gjithë!

Asnjë fjalë për familjet pa asistencë sociale, pa nënshtetësi, me faktura të dyfishuara nga EVN, me tatim të dyfishuar, me ...

Më tepër »

“Martesë” për interes! pse ?

Medai Shaholli Koalicioni parazgjedhor mes Aleancës dhe Alternativës për zgjedhjet e 12 prillit, është bashkim forcash për interes. Njëra palë ...

Më tepër »