Morena vazhdon me provokime, pas fotove në borë vjen me poza seksi nga lumi

Morena Taraku nuk e ka marrë shumë afër zemrës publikimin e videos së saj ku këngëtarja dhe modelja ndihet duke fyer një person pasi që Bentley i saj ishte konfiskuar nga dogana e Kosovës si makinë e vjedhur

Morena, pasi që sot ka bërë një status ku i kishte falënderuar të gjithë që e kanë bërë qëndër te dabatit e ku thotë se “të pasmet e saj janë më të vlefshme se karriera e të gjithëve”, ka bërë një pozë tjetër.