Vajzat priten me brisk për tu dukur më të bukura (FOTO)

Vajzat e vogla në Etiopi kryejnë veprime të pazakonta për tu dukur më të bukura. Në moshën 12-vjeçare ato priten me brisk në fytyrë pasi është një traditë për të tërhequr meshkujt.

Në atë vend, shoqëria ka një koncept tjetër për bukurinë dhe mendojnë se femrat që nuk kanë shenja në fytyrë apo trup nuk janë aspak tërheqëse.

Fotografi, Eric Lafforgue ka marrë pjesë në një proces kur bëhej një gjë e tillë. Ai tregoi se zgjaste 10 minuta dhe vajza ishte e qetë e nuk shfaqte shenja dhimbje, ndërkohë që mamaja e priste me brisk.