Të rejat ruse kështu e shfaqin mbështetjen për Vladimir Putinin (FOTO)

Bukuroshet ruse po shfaqin mbështetjen për Vladimir Putinin duke zbuluar gjoksin e tyre dhe portretin e tij.

Një projekt patriotik i të rinjve po e përkrah Putinin një vit para zgjedhjeve presidenciale.

“Putin është i famshëm prej kohësh. Një bluzë me portretin e tij nuk ka pse e befason dikë”, tha dizenjatorja Iya Sadalskikh.