Nëse dëshironi të dini se cili seks është më i miri, ja përgjigjja

Sipas disa mendimeve, 90 për qind të seksit të mirë është pritja e partnerit, ndërkaq vetëm 10 për qind në aktin fizik. Për seks të mirë janë të nevojshme të ndihen tensionet dhe tendosja, të cilat mund të zgjasin edhe gjashtë muaj, apo vetëm një orë.

Epo, edhe ndonjëra ndër këto gjërat që po i japim në vijim mund t’ju sjellin seks të paharrueshëm.

Seksi i pajtimit- Pas grindjes apo situatave tensionuese, seksi mund të jetë jashtëzakonisht eksitues dhe i zjarrtë.

Seksi i papritur-Seksi vetëm për një natë mund të jetë gjithsesi i mirë, zakonisht ndodh me personin të cilin e keni “njohur” para pak sekondave si partner të mundshëm seksual.

I rrezikshëm-Për shumicën është jashtëzakonisht eksituese mundësia që të rrezikoni të kapeni në flagrancë, p.sh. në tualet avioni, në ashensor, apo në ndonjë vend të rrezikshëm.

Spontan-Mund të ndodhë vërtet në cilindo vend qoftë, në cilën do kohë të ditës, në tavolinë kuzhine, në dysheme…

I çuditshëm-Nga ajo që të luani rolin (e infermieres, kamerieres, hidraulikut…) deri te “treshja”, ekzistojnë mënyra të ndryshme që të dilet nga seksi i zakonshëm dhe “normal”.

I ndaluar-Nuk thuhet kot “më e ëmbla është molla e ndaluar”. Tradhtia mund të jetë jashtëzakonisht eksituese, mu për atë që është e ndaluar.

Seksi i zakonshëm-Kjo mënyrë e seksit mund të jetë eksitues kur keni kohë dhe mundësi të mjaftueshme, mund të eksperimentoni sa tiu dojë qejfi. E dini si thuhet: “Sa më shumë që fle, më shumë të vjen gjumi”.