Këta janë projektet e Bilall Kasamit për banorët e f. Poroj

Ju falenderohem banorëve të f. Poroj për mikëpritjen e ngrohtë dhe masovike që na bënë sonte.
Së bashku me bartësin e listës së këshillit Komunal, z. Husein Rekan, sonte mes projekteve që do jenë bazë dhe elementare, prezantuam edhe projektet ideore si këndin për rekreacion dhe zgjerimin e rrugës në hyrje të fshatit, ku bën pjesë edhe parku dhe këndi i lojrave për fëmijë.

 

Këndi për rekreacion, dhe Parku afër Shkollës

Ju falenderohem banorëve të f. Poroj për mikëpritjen e ngrohtë dhe masovike që na bënë sonte.Së bashku me bartësin e listës së këshillit Komunal, z. Husein Rekan, sonte mes projekteve që do jenë bazë dhe elementare, prezantuam edhe projektet ideore si këndin për rekreacion dhe zgjerimin e rrugës në hyrje të fshatit, ku bën pjesë edhe parku dhe këndi i lojrave për fëmijë.#14✔ #PërNjëJetëTëRe

Posted by Bilall Kasami on 28 सितंबर 2017