Historianët e Deçanit: Lirimi i Haradinajt, dëshmi e luftës së pastër të UÇK-së

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan ka përshëndetur lirimin e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Vendimi i Gjykatës ne Colmart në Francës, ishte vendim i drejtë dhe si i tillë ai është dëshmi se lufta e jonë ishte luftë e pastër dhe e drejtë. Më ketë u dëshmua se Ushtria Çlirimtare e Kosovës, kishte bërë luftë të pastër dhe të drejtë”, thuhet në komunikatën e  dërguar nga historianët e Deçanit.