Opinion

Karakteret, jo vetëm sipas Kantit!

Kimete Berisha Ja si do të reagonin ata që i njohim mirë, nëse mo’ Zot në sheshin Skënderbej apo në sheshin e ‘ushtarit të panjohur’ ...

Read More »

Daut Haradinaj po deklarohet nga emocionet që ka për vëllain

Respekt per te gjithë ata që kanë luftuar,e posaqerisht Haradinajt që kanë sakrifikur aq shumë për lirinë e vendit por mos harrojmë se dikush është ...

Read More »

Në vendime të drejta është suksesi e jo në mashtrime!

Jakup Krasniqi (Turet e dëgjimit, paketime të mashtrimit)“Kur zemërimi rritet, mendo për pasoja. “Konfuci Aty ku qeveriset me vendime të drejta e veprime konkrete ka ...

Read More »

Monarkitë Ballkanike, kundër krijimit të shtetit shqiptar në qendër të Ballkanit

Dekada e pare e shekullit 20-te kishte ne qendër të saj dinamiken politike të Ballkanit. I gjithë procesi politik brenda Perandorise Osmane buronte dhe ndikohej ...

Read More »

Droga dhe korrupsioni në Shqipëri kërcënojnë interesat e SHBA në Ballkan

Shqipëria, anëtare a NATO-s dhe aspirante për të hyrë në BE, po përgatitet për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të caktuara në 18 qershor 2017. Ballkani ...

Read More »

Mos vallë platforma shqiptare është shpatë me dy teha? ShqipWeb.com

Sulejman Mehazi Babai im i ndjerë çdo fjalë e mendim e lidhte me fenë, pa një pa dy, merrej me thënie profetike. Kur bënim ndonje ...

Read More »

Z.President, a e pate përnjëmend apo për mahi me krijue ushtri

Presidenti Hashim Thaçi Është e mundshme edhe e nevojshme që Kosova ta ketë ushtrinë e vet, sikur se edhe shtetet tjera të rajonit dhe botës, ...

Read More »

Në të dyzetën ditë tek “Çadra e Lirisë”….

Dje, në të dyzetën ditë, isha tek “Çadra e Lirisë” e Opozitës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në Tiranë. Në simbolikë, me të gjitha shqisat ...

Read More »

Tuzi është komuna më e re e Malit të Zi

Realizohet dëshira e shumëpritur e shqiptarëve në Malin e Zi Pasi u bë e ditur se është realizuar dëshira e shqiptarëve të Malit të Zi që ...

Read More »

Si janë prishur zgjedhjet në Shqipëri këto 26 vjet?

Shqipëria ka hyrë sërish në një moment problematik zgjedhjesh. Duket sikur zgjedhjet janë mallkimi më i madh i këtij vendi nga i cili nuk shpëtojmë ...

Read More »