Botë

Largohet ndalesa për bartjen e shamisë nga ushtaret në Turqi

Një ndalesë për bartjen e shamisë për gratë ushtare në Turqi është larguar nga qeveria e këtij shteti. Ushtria është ndër institucionet e fundit që ...

Read More »

Gjermani, përshpejtohet deportimi i azilkërkuesve të pasuksesshëm(VIDEO)

Ekzekutivi i Gjermanisë ka miratuar këtë të mërkurë një plan, përmes të cilit do të bëhet më e lehtë deportimi i azilkërkuesve, kërkesat e të ...

Read More »

Rritet në 220 mijë numri i personave që kanë braktisur Mosulin dhe Havixhen

Ministri i Migrimit dhe Emigrantëve në Irak, Xhasim el-Xhaf, ka deklaruar se për shkak të operacioneve kundër organizatës terroriste DEASH, numri i civilëve që largohen ...

Read More »

Pence: Trump mbështet lirinë e shtypit, por jo lajmet e rreme

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump beson në mediat e lira dhe të pavarura, por nuk do të hezitojë për të vënë ...

Read More »