Bilall Kasami sonte shpalos projektet para banorëve të lagjes Drenovec

Bilall Kasami sonte realizon takim me banorët e Lagjes Drenovec
Kandidati i Lëvizjes Besa për Komunën e Tetovës Bilall Kasami dhe bartësi i listës së këshilltarëve Husein Reka, sonte do të takohen me banorët e Lagjes Drenovec të Tetovës. Vend takimi me banorët e kësaj lagje do të realizohet në shtabin vendor të Besës. Takimi mbahet ora 20:00.