Aktori i “Oh sa mirë” tregon diçka për Duda Baljen

Aktori Jeton Zogjani është treguar përherë i suksesshëm në realizimin e roleve të ndryshme dhe u bë mjaftë i pëlqyer përmes serialit “Oh sa mirë”, ku tashmë e luan rolin e Drejtorit të shkollës

Aktori në fjalë, ka komentuar disa nga personazhet e njohur të jetës publike, si Majlinda Kelmendin, për të cilën ka shprehur admirimin më të madh, pastaj Inva Mulen, për të cilën thotë se eksperienca e saj duhet të implementohet kudo ku ka shqiptar.

Por, nga revista “Kosovarja”, atij i është kërkuar të komentoj edhe për deputeten ekstravagante Duda Balje. Çka tha?

“Për veç që i luan nga fiqiri me të pasmet e saj deputetët e Kuvendit të Kosovës, nuk kam për ta kujtuar si njeri të letrave. Parlamenti i Kosovës nuk ka hijeshi pa të. Haj medet që po plaket. Respekt për Duden”.