Ai po ju tradhëton! Femra, kurrësesi mos i injoroni këto shenja të tij

Femra, duhet të tregoheni të kujdesshme, ja shenjat që tregojnë qartazi që ai ju tradhëton.
Ju tregojmë disa teknika, të cilat nuk janë shumë të vështira, madje ato janë duke “bashkëjetuar” gjatë gjithë kohës me ju dhe me marrëdhënien tuaj, por ju thjesht nuk jeni shumë të vëmendshëm për t’i bashkuar të gjitha detajet e për të dalë në një konkluzion.
Ne do t’ju ndihmojmë me tri teknika të thjeshta:
1. Numri një është telefoni. Nëse mashkulli juaj jua fsheh telefonin dhe e merr me vete kudo, alarm i kuq! Kjo nuk do të thotë se ai duhet t’ju tregojë gjithçka lidhur me telefonin e tij apo t’ju tregojë fjalëkalimet, por nuk ka pse të ndihet në siklet nëse shkon në tualet dhe e lë telefonin aty ku jeni duke ndenjur ju.
2. Nëse ndodh shpesh që ta kapni në gënjeshtër për vendndodhjen dhe oraret se ku ikën dhe kur ikën.

3. Nëse ju thjesht keni një ndjesi se diçka po ndodh, instinkti i femrës është shumë i saktë.