2 modelet e flokëve të lidhura që mund t’i përdorni

Flokët e lidhur përveç që janë gjithmonë në trend, ju ndihmojnë që t’i ruani ato nga produktet dëmshme që përdoren për rregullimin e tyre.

Varësisht nga forma e fytyrës dhe nga mënyra se si vendosni ta bëni këtë dukje, ju mund të shihni më poshtë disa ideja të cilat janë shumë inspiruese për flokët e lidhur dhe që ju ndihmojnë të dukeni bukur.