17 njerëz të pafajshëm që vdiqën tragjikisht ndërsa po përpiqeshin të bëjnë një ‘Selfie’ (VIDEO)

Imagjinoni sikur ju të kishit shkuar me pushime me familjen ose miqtë tuaj. Ju shikoni diçka të bukur dhe e dini që normalisht aty janë shkrepur minimumi një milionë fotografi më parë, fiks në atë vend.

Por edhe ti dëshiron ta shkrepësh një foto aty që t’u tregosh miqve të tu virtuale se ishte edhe ti në atë vend të mrekullueshëm, edhe pse e di që ata do të të urrejnë më shumë. Por sigurisht, t’i nuk mund të rezistosh pa bërë një “Selfie”,

Por kujdes! Këta 17 njerëz që do të shikoni në këtë video kanë patur një eksperiencë vdekjeprurëse në tentativën e tyre për të bëjë një “Selfie” të bukur…!!!

Na Ndiqni në Rjetet sociale:

Instagram  https://www.instagram.com/shqipweb/

Twitter  https://twitter.com/ShqipWeb

Facebook  https://www.facebook.com/ShqipWebb/

ShqipWeb ju sjell lajme te reja në Web Faqen tone   ShqipWeb.com